TiberianChess.fi

Tiberian Chessin tarina sai alkunsa Suomessa, kun huomasimme kuinka vaikeaa oli löytää ja ostaa korkealaatuisia shakkilautoja. Päätimme perustaa oman shakkikaupan vastataksemme tähän tarpeeseen.

Missiomme on tehdä shakkilautojen, shakkinappuloiden ja muiden shakkituotteiden löytäminen ja hankkiminen helpoksi niin koti- kuin ammattikäyttöön shakkikilpailuissa. Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät niin harrastajien kuin ammattipelaajienkin tarpeet.

Ryhdyimme yhteystyöhön Euroopan parhaiden shakkilautojen valmistajien kanssa varmistaaksemme, että tarjoaisimme ainoastaan huippulaatua. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon tietoa jokaisesta tuotteestamme ja olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiin ja palautteeseen. Asiakaspalvelumme on aina tavoitettavissa auttamaan sinua.

Tavoitteenamme on tulla johtavaksi alustaksi shakkituotteiden ostamisessa Pohjoismaissa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja laadukkaimmat tuotteet, jotta voit nauttia shakin pelaamisesta täysillä. 
 
Postiosoite:


Tiberianchess.fi / Shakkilauta.fi
  | East Nordic Oy
Apollonkatu 21
00100 Helsinki
3219073-4
Alv rek.
info@tiberianchess.fi

Suosituimmat Tuotteemme